Aktuális programjaink:


könyvjelző - 2005 augusztus

Alexandra hírek


Vermes Magda
A Top 50 nyertese Vermes Dóra, egy lapkiadó vállalat fotóarchívumának munkatársa nyerte a június 11-i Nagy Könyv műsor egyik legjobb nyereményét, az Alexandra Könyváruházak által felajánlott TOP 50 könyvet tartalmazó csomagot. Az ajándékot a nyertes július 4-én vette át az Nyugati téri Alexandra Könyvesházban Kehl Dórától, az Alexandra Kiadó marketingvezetőjétől.


Alexandra törzsvásárlói kártya Igényelje Ön is az Alexandra Könyváruházak törzsvásárlói kártyáját, melyen most egyszeri alkalommal 10 000 Ft-os kezdő összeget írunk jóvá. Használja minden vásárlásnál a törzsvásárlói kártyáját az Alexandra Könyváruházakban, mert rendszerünk folyamatosan rögzíti a vásárlások értékét, hogy önnek ne kelljen a blokkokat gyűjtenie. Ha elérte az 50 000 Ft-os értékhatárt, a kártyával igénybe vehető kedvezmények automatikusan életbe lépnek. Az érvényes kártya tulajdonosa a könyvek árából 10%, a hanganyagok és egyéb termékek árából pedig 5% kedvezményt kap. (A törzsvásárlói kártya kedvezményei nem vonhatók össze más kedvezményekkel, továbbá nem vonatkoznak az akciós termékekre és tankönyvekre.)


Alexandra vásárlási utalvány Ajándékozzon vásárlási utalványt szeretteinek, melyet az ország bármelyik Alexandra könyváruházában levásárolhat. Az utalványok üzleteinkben 500, 1000, 2000 és 5000 Ft-os címletekben kaphatók.


Alexandra Könyvfutár Fedezze fel Ön is az Alexandra Könyvfutár előnyeit! Válogasson kényelmesen otthonában a több száz könyv, valamint zenei és filmes kiadványok közül. A folyamatos fejlődés jegyében igyekeztünk még több kötetet, valamint hang- és filmhordozót összeválogatni, és ezeket még kedvezőbb áron kínálni. Tematikus összeállításainkkal, sikerlistánk közlésével, a hónap legkeresettebb könyvének megnevezésével szeretnénk még inkább megkönynyíteni a vásárlók döntését: az iskolások a kötelező olvasmányok között szemezgethetnek, a Szignatúra Könyvek sorozat darabjait pedig az igényes szépirodalom kedvelőinek ajánljuk. A kereskedelmi forgalomban kapható könyvek pedig megrendelhetők a Könyvfutárból. Igényelje ingyenes katalógusunkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Alexandra Könyvfutár,
7607 Pécs, Pf.: 52.
Telefon: 72/777-999,
fax: 72/777-909,
e-mail: info@konyvfutar.hu

<<< vissza

 
spacer spacer
Alexandra Könyvesház
1055 Budapest, Nyugati tér 7. | telefon : (06-1) 428-7077 | e-mail : info@alexandrakonyveshaz.hu
© 2005 Pécsi Direkt Kft. Minden jog fenntartva.