Aktuális programjaink:


könyvjelző - 2006 február

Az Alexandra Kiadó újdonságai

Krimi, thriller, sci-fi


 
Nelson DeMille
Éjszakai zuhanás - krimi

A TWA légitársaság 800-as járata 1996. július 17-én a New York állambeli Long Island közelében lezuhant. John Corey ügynök öt évvel az eset után azt szeretné kideríteni, miért, de az FBI és a CIA érzékenyen reagál a nyomozásra, pedig kétszáz szemtanú a repülőgép felé haladó, rakétára emlékeztető tárgyat látott.
496 oldal

 
Ted Williams
Virágok háborúja - fantasy

Titokzatos könyv kerül Theo birtokába, amely rabul ejti a fiút: furcsa hangokat hall, és rossz érzések kerítik hatalmukba. Egy éjjel rémisztő teremtmény megpróbál rátörni: halott ember testébe bújt vadászszellem.
688 oldal, 3999 Ft

 
Patrick Robinson
Tűzerő - thriller

A szerző, a haditengerészeti tecnothrillerek mestere garantált szórakozást ígér. Új könyvében váratlanul kitör a Washington állambeli St. Helen tűzhányó. Egy atomtengeralattjáróról kilőtt rakétának lehetett annyi ereje, hogy felrobbantsa a vulkánt. A Hamasz terroristája, Ray Kerman újra akcióba lépett, s meg kell állítani.
560 oldal

 
James BeauSeigneur
Új kor születik - A Krisztus küldetése trilógia második könyve - sci-fi

Harold Goodman professzor a torinói lepel vizsgálatai során arra a megdöbbentő felfedezésre jut, hogy néhány bőrsejt még mindig életképes. Kísér-letbe fog, hogy klónozza Jézust.
256 oldal, 2699 Ft
Regényes történelem


 
Judith Merkle Riley
Kígyó a kertben

Intrika és királyi udvar szorosan összetartozik, a 16. század eleji Franciaországban és Angliában is. A könyv hősnője, Susanna Dallet miniatúrafestőként a férfiak világában kénytelen boldogulni, csak szellemességére, függetlenségére és páratlan tehetségére támaszkodhat.
528 oldal, 2999 Ft

 
Bernard Cornwell
Vándor

Thomas of Hookton angol íjász szerencsésen megmenekül a crécyi csatából, ám újabb feladat várja: meg kell találnia apjának szigorúan titkos könyvét, amely a Szent Grállal kapcsolatos írásokat őrzi. Ám nem Thomas az egyetlen, aki a kincsre pályázik...
448 oldal, 2699 Ft

 
Julian Rathbone
Az utolsó angol király

1066 mindörökre megváltoztatta az angol történelmet. Walt, Harold király egyetlen életben maradt testőre képtelen feldolgozni a király és az ország vesztét okozó eseményeket. A Szentföldön szeretne gyógyulást találni, s míg országról országra, városról városra vándorol, elmeséli életének nem mindennapi történetét.
544 oldal, 2999 Ft
Ezoterika


 
Christina Brown
Jógabiblia

A jógával nem csak hajlékonyabb lesz a testünk, a szellemünk is gazdagodik. A jóga fizikai és mentális hatásait átfogó módon bemutató kötet mind kezdőknek, mind haladóknak hasznos útmutatóul szolgál.
400 oldal, 2999 Ft

 
Judy Hall
Kristálybiblia

A drágakövek és a féldrágakövek gyógyító tulajdonságai ugyanolyan fontosak voltak az ősi kultúrákban, mint díszítőképességük. A gazdagon illusztrált kötet a kristályok világát mutatja be.
400 oldal, 2999 Ft
Gasztronómia


 
Hugh Johnson
Borzsebkönyv 2006

Hugh Johnson Borzsebkönyvének 26. kiadása a borkedvelők számára minden bizonnyal alapvető hivatkozási forrás lesz. A neves borszakíró a borokról, borvidékekről és termelőkről szóló legújabb hírek mellett tanácsokat ad ahhoz is, miként válasszuk ki a számunkra megfelelő bort, s milyen fogások mellé milyen bort kínáljunk.
340 oldal, 2999 Ft

 
Amanda Cross
Varázslatos levesek
Anna Selby
Varázslatos ételek
Charmaine Yabsley, Amanda Cross
Varázslatos italok

Ételeink, italaink és egészségi állapotunk között szoros kapcsolat van. Az élelmiszerek nemcsak táplálnak bennünket, de különféle betegségek kezelésére is alkalmasak.
144 oldal, 2499 Ft/kötet

 
Jacqueline Bellefontaine
100 újabb recept kenyérsütő géphez

A házi kenyérsütő gépek segítségével mindig lehet otthon frissen sült kenyér. És nemcsak kenyér, de zsemle, édes és sós sütemény, sőt dzsem is.
256 oldal, 1999 Ft


<<< vissza

 
spacer spacer
Alexandra Könyvesház
1055 Budapest, Nyugati tér 7. | telefon : (06-1) 428-7077 | e-mail : info@alexandrakonyveshaz.hu
© 2005 Pécsi Direkt Kft. Minden jog fenntartva.